Фирма "Мишел Стайл 23" ЕООД" ООД е регистрирана 2023г., но дейността и - търговия с обувки датира от 1991г. Фирмата се занимава с внос на мъжки, дамски, детски обувки и чанти, предимно от Белгия, Германия, Франция, Италия, Потугалия, Унгария, Финландия, Холандия, Китай, Турция, Тайланд, Корея и други.

    От 2001г. имаме и собствено производство с марките "Мегияс ®", "Alligators ®", "Gabriela Juliani ®", "Foot Secrets ®" и "Bamborino ®", като моделите, които произвеждаме са предимно от естествени материали или от еко материали специално предназначени за производството на обувки.

    За този период от време сме успели да спечелим доверието на нашите клиенти и партньори от цяла България, а също така работим и с клиенти от Австрия, Финландия, Чехия, Испания, Италия, Унгария, Белгия, Кипър, Сърбия, Македония, Гърция и много други Европейски държави.
   Смеем да твърдим, че предлагаме най-актуалните модели за сезона и държим най-конкурентните цени, в което можете да се уверите сами.Веригата магазини на Мегияс са пълни със спиращи дъха на жените и мъжете официални елегантни обувки, ежедневни обувки, спортни обувки, стелки и чанти.
    Винаги голямо разнообразие от цветове и модели съобразени с модната тенденция за сезона.

Стъпвайте удобно с обувки Мегияс!

централен офис:

улица „Пиротска“ 14

 

1233 София

България

офис обувки "Мегияс"
 

 

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: