ДЕКЛАРАЦИЯ – СЪГЛАСИЕ

Запознат съм, че предоставените от мен лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на услугата по покупко-продажба на обувки от магазини „Мегияс” на  “И.А. СПОРТ-99” ООД, както и за изпълнeние на задължения на “И.А. СПОРТ-99” ООД, произтичащи от счетоводното и данъчното законодателство – при изпълнение на това задължение съответната информация и документи, които съдържат и лични данни, се съхраняват за срокове, предвидени в съответните закони.

Давам съгласието си същите да бъдат запазени от “И.А. СПОРТ-99” ООД за бъдеща комуникация.

Запознат съм, че след изпълнение на услугата по покупко-продажба на обувки от магазини „Мегияс” на  “И.А. СПОРТ-99” ООД, мога да оттегля съгласието си по всяко време с действие занапред, без да е необходимо да посочвам причини на следния имейл адрес: obuwki@gmail.com

Запознат съм, че оттеглянето на съгласието ми по-късно няма да засегне законосъобразността на обработването, основано на даденото от мен сега съгласие.

Информиран съм, че имам право на информация за събираните от мен данни, за правото на достъп до тях, да искам данните ми да бъдат коригирани или изтрити, да искам обработването на данните ми да бъде ограничено и да възразя срещу определен начин на обработване на личните ми данни.Запознат съм с Политиката за поверителност на  “И.А. СПОРТ-99” ООД, публикувана на интернет – страницата: Декларация за ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Лични данни, които обработваме:
Личните данни, които получаваме от Вас зависят от избраната от Вас услуга. Те се предоставят доброволно и са насочени към персонализиране на Сайта и получаваните от Вас рекламни материали, ако сте избрали подобна услуга. Тези лични данни е възможно да са:

- Пол;
- Собствено и фамилно име;
- Дата на раждане;
- Електронна поща;
- Адрес за контакт;
- Телефон за контакт
МЕГИЯС електронен бюлетин

При регистрация за получаване MEGIAS електронен бюлетин и декларация за съгласие, регистрираната от Вас електронна поща ще бъде използвана за промоционални цели до момента, в който се откаже от получаването му. За тази цел, моля да се запознаете с Общите условия за получаване на електронен бюлетин тук и да попълните, потвърдите и натиснете бутон „Регистрация“ тук. Отказът от получаване на бюлетина е възможен по всяко време.

МЕГИЯС-ваучер

Предлагането на услугата MEGIAS-ваучер се извършва изцяло от „И.А. Спорт-99" ООД. При използване на тази услуга Вие доброволно се съгласявате личните данни, които предоставяте да се използват от „И.А. Спорт-99" ООД и МЕГИЯС за директен маркетинг . Вие имате възможност свободно и по всяко време да възразите срещу обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг, като ни изпратите мейл на адрес: office@megias.bg. За повече информация моля да се запознаете с Общите условия за ползване на информационна система на: https://www.megias.bg/bg/content/5-obshti-uslovia


Програма "Лоялност"
След направена от вас регистрация Вие започвате да позлвате нашата услуга "Лоялност", която Ви позволява след всяка изпълнена поръчка, ние да ви върнем част от парите. Може да почетете повече тук.
Вашата имейл поща ще бъде използвана за връзка с вас.


Контакти на “И.А. СПОРТ-99” ООД и данни за отговорния служител по защита на данните:

“И.А. СПОРТ-99” ООД

гр. София – 1233
ул. "Охрид" № 13

Михаела Ивайлова Ангелова  – тел. 0897 887 004

Електронна поща: obuwki@gmail.com

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: