Доставка на артикулите  
 

За доставка на своите продукти от електронния магазин, фирма Мегияс използва услугите на куриерска агенция "Спиди". Поръчките се изпълняват за срок до 3(три) работни дни в зависимост от локацията на адреса за получаване на пратката.Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.
След постъпване на заявка за покупка от Вас на даден артикул, може да проследите пратката на адрес: speedy.bg/bg/track-shipment
Ако все пак имате запитвания можете да ни пишете на електронната ни поща: office@megias.bg или да се обадите на тел. 0897887004
* Цената за доставка в цялата страната - 6.00 лв.;
* При покупка на стойност над 90.00 лв. и до 5кг. доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата територия на България, но при връщане на такава покупка от сумата за възстановяване се приспадат 6.00 лв. 
* По e-mail или телефон ще бъдете уведомени кога е изпратена поръчката Ви;
* Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа, събота до 13.30 часа;
* Проверка на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа;                                                                                                                                                                       
* При връщане или подмяна на стока, поради несъответствие на номер на обувките или друга причина, която не е по вина на Мегияс, транспортните разходи и в двете посоки са за сметка на купувача.

* Поради неналичието на софтуерна програма, има вероятност някои от моделите ни да не съответстват с наличните в склада номерации.

Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на до 14 дни след покупката, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването и от магазина на клиента. Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост! Клиентът е длъжен да ни уведоми за неговото решение по телефон или еmail. Връщането на сумата става само по банков път в рамките на до 14 работни дни от датата на получаване на пратката в офиса на Мегияс.

Изпратени пратки за плащане с наложен платеж няма да бъдат приемани!


Приятно пазаруване от екипа на Мегияс!

 Стъпвайте удобно с обувки Мегияс!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: