• Стъпвайте удобно с обувки Мегияс!
  • Стъпвайте удобно с обувки Мегияс!

    Стъпвайте удобно с обувки Мегияс!

Skype Me!

Познавате ли обувките „Мегияс“

Ако вече сте имали обувки „Мегияс”, със сигурност ще ги потърсите отново. Ако още не сте, загледайте се по витрините на магазините. Твърде е вероятно актуалният модел, според последните модни тенденции за сезона, който е на примамлива цена и ви грабва очите от пръв поглед, да е с тази марка.

Стъпвайте удобно с обувки Мегияс!

Модни тенденции при обувките

  Искрено се затруднявате, когато трябва да определите актуалните модни тенденции при обувките? Лесно разпознавате старомодната обувка, но последният писък на модата често ви убягва? Не се притеснявайте – справят се само специалистите. Модата при обувките е нетрайна и преходна. Комбинациите от елементи, цветове, материали се мени непрекъснато. Като рамка на многообразието сравнително устойчиви остават стиловете.

  В момента особено модерни са перфорациите, прорезите, каишките. Имитациите на дантела и принтовете превръщат един и същ модел в коренно различни обувки. Материалите в златно и сребърно, блестящите инкрустации носят лукс и разкош. Острите върхове и правият, висок и тънък ток придават женственост, сексапил и елегантност.

  Стъпвайте удобно с обувки Мегияс!